Чт. Кві 25th, 2024

13 сенаторів США закликали президента ФІФА Йозефа Блаттера позбавити Росію права на проведення Чемпіонатів світу з футболу 2018, і провести повторне голосування, на якому і визначити нову країну господарку турніру.

Про це сказано в колективному листі, який було направлено главі ФІФА.

13 американських сенаторів направили лист президентові ФІФА Йозефу Блаттеру, в якому попросили позбавити Росію права на проведення чемпіонату світу з футболу 2018 і провести голосування, яке визначить нову країну-господарку турніру. Про це повідомляє Reuters.

«З метою покласти край кризі на Україні і гарантувати успішне проведення чемпіонату світу в 2018 році ми настійно рекомендуємо позбавити режим Путіна права проведення ЧС-2018 і підготувати заходи щодо вибору іншої країни-господині.

Право Росії на проведення світової першості зміцнює престиж режиму президента Путіна, в той час як він повинен бути засуджений.

Неприйнятно проводити турнір в Росії, коли майже половина країн-учасниць чемпіонату світу приєдналися до міжнародних санкцій проти російської агресії», — сказано в листі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *