Пт. Бер 29th, 2024

Керівник футбольної асоціації Англії Грег Дайк заявив, що рішення про проведення ЧС 2018 в Російській Федерації і ЧС-2022 в Катарі, можуть бути переглянуті.

На питання про те, яка доля футбольних чемпіонатів він відповів : «щось, пов’язане з подіями останнього тижня, змусило пана Блаттера піти у відставку. Тепер його немає. І нарешті ми можемо привести справи в ФІФА в порядок. Ми можемо повернутися до розгляду питання про господарів чемпіонатів світу 2018 і 2022 року. І на місці Катару я б зараз відчував себе некомфортно», — сказав Дайк, передає OnPress.info.

Нагадаємо, раніше Йозеф Блаттер подав у відставку з поста глави ФІФА.

«Я багато думав про роки свого президентства у ФІФА і про те, що значила ФІФА для мене в останні 40 років мого життя. Я люблю ФИФАбольше, ніж що-небудь ще, і я лише хотів робити все, що в моїх силах.

Але мій черговий президентський термін підтримують не всі, і тому я зібрав прес-конференцію.

Я маю намір зібрати позачерговий конгрес, на якому буде обраний новий президент, який змінить мене на цій посаді. Я не буду висувати свою кандидатуру. Я буду вільний від усіх справ, пов’язаних з виборами, і має намір зосередитися на просуванні реформ у ФІФА. Багато років ми вимагали реформ, однак до серйозних змін справа так і не дійшла.

Інтереси ФІФА мені ще дуже дороги, і тому я прийняв це рішення», — заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *