Чт. Кві 25th, 2024

Організатор кампанії Шарлотта Гейдж каже, що всю зовнішню рекламу, яку ви бачите на білбордах і автобусних зупинках, слід видалити.

«Ці оголошення є у публічному просторі без будь-яких консультацій щодо того, що на них показано», — каже вона. «Крім того, вони спричиняють світлове забруднення, а реклама призначена для речей, які люди не можуть собі дозволити або не потребують».

Це також стосуватиметься боків автобусів, а також лондонського метро та інших систем залізниці та метро. Brandalism, колектив активістів, є ще однією такою організацією. Зокрема, він націлений на рекламу автомобілів, авіакомпаній та енергетичних компаній, наприклад, розклеювання фальшивих рекламних плакатів із зображенням автомобілів, що застрягли в пробках, або змінення законних плакатів із закликом до заборони викопного палива.

«Ми хочемо поставити під сумнів легітимність корпоративної зовнішньої реклами та привернути увагу до впливу, який вона може мати на соціальні проблеми, психічне здоров’я, добробут, клімат і комунікацію публічного простору.