Вт. Кві 16th, 2024

Закрите засідання бюджетної комісії уряду РФ показало, що у Росії почалися дуже серйозні проблеми з бюджетом, зокрема в соціальній сфері.

Таку думку висловив блогер Олександр Коваленко, передає OnPress.info.

«Мало хто звернув увагу на минуле закрите засідання бюджетної комісії російського уряду, з Дмитром Медведєвим на чолі, а даремно. Адже ситуацію з бюджетом РФ можна порівняти з ситуацією, що складається навколо Сочі — воно потонуло», — написав він.

«Так, бюджетна комісія свідомо пішла на скорочення індексації пенсій і соцвиплат на майбутні… три роки. Три роки! Три роки пенсії і соцвиплати не будуть індексуватися, незалежно від показників інфляції! А тепер увага, питання, знаєте заради чого такі жорсткі заходи будуть застосовані до доходягам пенсіонерам і соцпрацівникам? Заради економії 2,5 трильйонів рублів!», — зазначив блогер.

«Звичайно, звичайної бабусі з-під Тамбова, що живе в будинку без газу і водопроводу, подібна сума здається захмарною і заради благополуччя країни вона готова пожертвувати пенсією, але… Але, ніхто не забув про те, що Роснефть і Газпром просять з бюджету Россі підтримки своїх монополій? І нагадайте но мені на секундочку, про які цифри йдеться там? Власне, все як завжди», — резюмував Коваленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *