Ср. Кві 24th, 2024

В «республіці» все виразніше протистояння між її «ватажками». Т. н. «голова Народної ради днр» Андрій Пургін зараз, наприклад, намагається виправдатися. Його звинувачують у тому, що копає під «керівника ДНР» Олександра Захарченко.

Новина про це запустив у ЗМІ екс-начальлник розвідки ДНР Сергій Петровський (позивний «Похмурий»). Пургін явно перелякався (чи розголосу, то — того, що, навіть якщо це «качка», можуть з ним зробити «соратники». «Принцип «розділяй і володарюй» відомий історії давно. Його використовують, коли немає соратників, немає ідеологічної підтримки, немає політичного майбутнього. Так просто — коли немає майбутнього. Колишній генерал-майор Сергій Петровський (позивний «Похмурий»), якийсь час пропрацював начальником розвідки днр, чомусь вирішив використати цей принцип проти нашої республіки, — белькоче він. — Його заяви про зміну керівництва днр безпідставні та необґрунтовані. Наскільки мені відомо, його колишній командир Ходаковський не планує ніякого перевороту — ні мирного, ні військового. Публічні висловлювання про те, що я нібито планую зайняти місце Олександра Захарченко в обхід закону — лише жалюгідна спроба внести розкол в наші ряди».

Загалом, незатишно стало Пургін. Незручно. Та й кому ж ТАМ може бути зручно? Порохова бочка, чай… В будь-який момент може рвонути. Скільки вже міністрів у підвалах згинуло. Колишній головний оборонщик Гиркин-Стрільців «засланий» на батьківщину — Росію — звідки тепер всіх поливає. І Путіну від нього дістається, і «республіканським» владі. Не так, мовляв все робите. От «якби я була цариця»…

А Пургін… А що Пургін? Бекає. що «командир з позивним «Похмурий» веде себе як ворог і слова його слова ворога». І запевняє, що «ми єдині».

Ну-ну… Подивимось. Чує серце, скоро таке «єдність» у днр буде, що небо «республіканським» ватажкам клітинку здасться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *