Пн. Вер 16th, 2024

Найкращим помічником при дрібному побутовому ремонті, фарбуванні автомобіля чи інших транспортних засобів, буде аерозольна фарба. Цей різновид фарби відрізняється зручністю використання, можливістю точкового нанесення, а також фарбування важкодоступних ділянок.

Причини популярності аерозольних фарб

Аерозольна фарба широко застосовується в різних сферах — ремонт меблів, реставрація дрібних елементів інтер’єру, освіження чи редизайн елементів автомобіля, мотоцикла.

Головний плюс аерозольної фарби — вона повністю готова до нанесення. Фарби в балончику можна наносити на будь-які поверхні: скло, пластик, метал, дерево.

Серед інших відмінностей аерозольних фарб слід відзначити:

  • простота та зручність використання — фарба розпорошується під тиском, створюючи тонкий та рівномірний шар;
  • безпека — використання акрилових аерозольних фарб нешкідливе для здоров’я, дозволене всередині приміщень, для інтер’єрного декорування;
  • високий рівень стійкості до зношування — плівка, котра утворюється при висиханні, надійно протистоїть негативним факторам, зокрема впливу вологи, перепадам температур;
  • нанесення фарби на будь-які поверхні — хмара фарби проникає у важкодоступні місця, куди не потрапить пензель чи валик.

Різновиди аерозольних фарб

Найвідомішими вважаються акрилові фарби, котрі відрізняються відсутністю різкого запаху, безпечністю для людини. В цій категорії варті уваги аерозольні фарби від бренду Bosny. Компанія представляє акрилові аерозольні фарби в широкій колірній палітрі, в якій зокрема можна знайти й камуфляжний відтінок.

Аерозольні фарби Bosny створені на основі формули, завдяки якій матеріал швидко висихає, формуючи матове покриття. Після повного висихання фарба дуже стійка, не лущиться та не тріскається під впливом сонячного світла. Аерозольну фарбу Bosny можна використовувати для декорування металу, скла, дерева, пластиків.

Також в асортименті компанії Bosny представлена жаростійка фарба HI-TEMP, призначена для фарбування двигунів, глушників, вихлопних труб, радіаторів. Жаростійку фарбу можна застосовувати для фарбування всередині приміщень та назовні. Фарба повністю атмосферостійка, не тріскається, не жовтіє та не вицвітає з часом.

Створити унікальні декоративні ефекти допоможе фарба Spray Sticker від бренду Belife.

Всередині кожного балончика міститься унікальна рідка гумова фарба, що відрізняється високими показниками міцності. Фарба надійно герметизує та захищає поверхні від впливу вологи, сонця. Після повного висихання фарба надає поверхням глибокого матового кольору, при цьому не має різкого запаху. Ще одна важлива відмінність — за потреби фарбу легко видалити. Фарба Spray Sticker представлена в широкій колірній палітрі, в якій також ви можете знайти фарби хамелеон та металік.

Обрати ідеальний колір та властивості аерозольної фарби ви можете в магазині «Околоремонта».