Пт. Жов 18th, 2024

Тактичні засоби захисту відіграють ключову роль у забезпеченні безпеки та комфорту користувачів, хай то будуть військові операції, полювання чи інші екстремальні умови. Купити в Україні тактичні засоби захисту 3М, ціна яких починається від 162 грн, пропонує магазин Consafety. Ці вироби розроблені з урахуванням найвищих стандартів, щоб захистити людину від шкідливих факторів навколишнього середовища, шуму, механічних пошкоджень та інших загроз.

Трохи про бренд 3М та його продукцію

3М — це міжнародна компанія з більш ніж віковою історією, відома своїми інноваційними рішеннями в галузі захисту та безпеки. Продукція бренду широко використовується у різних сферах, включаючи:

  • промисловість;
  • медичну сферу;
  • тактичні операції та інше.

Тактичні засоби захисту від 3М, що дозволяють забезпечити максимальний рівень безпеки при виконанні складних завдань, відрізняються високою якістю матеріалів і передовими технологіями.

Особливості тактичних засобів захисту

Ви можете купити у Consafety тактичні засоби захисту, які характеризуються своєю універсальністю та високою адаптованістю. Вони призначені для використання у складних умовах, коли важливі захист та функціональність. Багато з них оснащені додатковими функціями, такими як сумісність із комунікаційними пристроями та інтеграція з іншими елементами екіпірування.

В асортименті нашого магазину представлені:

  • вироби захисту слуху;
  • засоби для комунікацій;
  • додаткові аксесуари, які необхідні для максимальної функціональності.

Особливість даних виробів у тому, що вони розробляються з урахуванням специфіки різних завдань — від мінімізації шуму до забезпечення комфортної роботи за умов екстремальних температур та вологості.

Каталог тактичних засобів захисту, що пропонуються до покупки в Consafety

Магазин Consafety пропонує широкий асортимент тактичних засобів захисту від 3М, що відповідають міжнародним стандартам.

Навушники

  1. Протишумові навушники — вони ефективно блокують зовнішні звуки, забезпечуючи комфортні умови роботи в шумних середовищах.
  2. Активні навушники — вони оснащені системою посилення слабких звуків, що дозволяє чути навколишнє середовище та підтримувати контакти з іншими людьми, зберігаючи при цьому захист від гучних шумів.
  3. Активні (вертикальні/горизонтальні) — це модифікація активних навушників, що дозволяє використовувати їх у вертикальному/горизонтальному положенні. Це збільшує гнучкість використання та зручно, залежно від завдань та умов.
  4. Тактичні навушники — такі вироби розроблені спеціально для участі у військових та тактичних операціях. Рекомендуємо вибрати від бренду 3М тактичні навушники, які забезпечують не тільки захист від шуму, але й сумісність із різними засобами зв’язку для оперативного обміну інформацією.

Додаткові аксесуари

  1. Протишумові вставки — це вушні затички (беруші), які вставляють у вуха для додаткового захисту від шуму, підходять для використання в поєднанні з навушниками.
  2. Змінні елементи — це складники та змінні частини, такі як амбушури або кільця ущільнювачів, необхідні для продовження терміну служби навушників.
  3. Кріплення — спеціальні кріплення для фіксації навушників на шоломах та іншому тактичному екіпіруванні.

Мікрофони (гнучкі та стандартні)

У Consafety до покупки пропонуються зручні у використанні стандартні моделі, а також гнучкі мікрофони, що легко настроюються за положенням. Рекомендуємо купити мікрофони 3М, що інтегруються в тактичні навушники, для покращення якості зв’язку

Захист від вітру для мікрофонів

Це надійний та ефективний захист для мікрофонів забезпечує чистоту звуку навіть за сильного вітру, що важливо для збереження якості зв’язку на відкритій місцевості.

Шнури для активних берушів

Це спеціальні шнури, що забезпечують зручність і безпеку використання активних берушів, що запобігають їх втраті.

Гігієнічні змінні набори

Наявність наборів для заміни гігієнічних компонентів, таких як прокладки та амбушури, дозволяє підтримувати високі стандарти чистоти та комфорту.

Адаптери

Це спеціальні адаптери для підключення тактичних навушників до різних типів комунікаційних пристроїв.

Комунікаційні гарнітури

Пропоновані в магазині Consafety гарнітури 3М, що інтегровані із системами зв’язку, дозволяють вести переговори у складних умовах, не знімаючи захисне спорядження.

Кабелі для підключення кнопки РТТ до рації

Вони забезпечують підключення кнопки РТТ (push-to-talk) до рації для оперативного керування передачею голосових повідомлень.

Пульти дистанційного керування

Пристрої для управління системами зв’язку на відстані, що спрощує їх використання у бойових та тактичних умовах.

Кріплення для військових касок

Кріплення, що дозволяють надійно зафіксувати навушники та гарнітури на військових касках, забезпечуючи зручність та безпеку.

Захист мікрофона від вітру

Ці спеціальні захисні елементи запобігають викривленню звуку в мікрофонах через вітер.

Все перелічене вище ви можете знайти в асортименті магазину Consafety, ми пропонуємо різноманітні тактичні засоби захисту від бренду 3М. Купити з доставленням в Києві або замовити з доставкою до вашого пункту проживання необхідні вироби ви можете також на сайті нашої компанії. Продукція 3М зарекомендувала себе як стандарт безпеки та комфорту.