Нд. Вер 8th, 2024

Модниці знають, як важко підібрати універсальні прикраси. Щоб були невибагливими і водночас вишуканими, пасували для офісу, прогулянки чи подорожі. І тут можуть прийти на допомогу саме сережки кульки з золота (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/sergi-shariki/). Вони бувають дуже різними – лаконічними чи розкішними, з оригінальними елементами або вставками, ціна яких оптимально поєднується з можливостями.

Одна з найпростіших геометричних фігур добре підходить для ювелірних виробів. А новітні підходи модних дизайнерів дозволяють створити ефектні сережки у формі куль. І щоб не розгубитися серед блиску вітрин, варто ближче придивитися до прикрас, які може купити кожен.

Сережки кульки із золота 585 проби

Колись майстри використовували майже чисте золото – але час показав, що це не найкраще рішення. Вироби виявлялися занадто м’якими і масивними. Тепер дорогоцінний метал поєднують з іншими, чиї властивості теж коштовні. В Україні поширені такі різновиди 585 проби золота:

  • білий зі сріблом, паладієм чи платиною в своєму складі виглядає просто довершено,
  • жовтий сплав – це успішний баланс золота, срібла та міді,
  • нині дуже популярне рішення – купити сережки кульки в червоному кольорі металу з більшим вмістом міді,
  • жовтий і білий сплав гармонійно поєднуються в одній прикрасі,
  • червоний з білим видаються несподіваним дуетом, але вони варті уваги,
  • мікс трьох кольорів золота (червоний, білий, жовтий) дозволяє втілити всю повноту фантазії ювелірів.

Якщо у випадку кольору металу можна підібрати компроміс, то застібка в сережках може бути лише одна. Значною мірою це питання смаку – каталог пропонує як невеличкі прості моделі, так і складні вироби з поєднанням різних технік.

Комусь зручніше одягати гвіздки, хтось надає перевагу класичному замку. А коли підбираються сережки для дітей, то обирають безпечну застібку, яка не відкриється від випадкового руху. Всі доступні варіанти наділені як перевагами, так і особливостями, тож залишається лише врахувати те, що здається найважливішим.

  1. Англійський замок – дуже поширений в сережках. Він розміщений у верхній частині виробу і вважається одним з найнадійніших.
  2. Пусети (або гвоздики, як ще їх називають) роблять золоті сережки з кульками зручними. Слід лише стежити, щоб не загубилася закрутка.
  3. Конго (також відомі як кільця) мають застібку, ка ховається в порожнистому пазі на задній поверхні виробу. Кулька в таких прикрасах як правило відіграє роль підвіски.
  4. Сережки протяжки з ланцюжком (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/sergi-protyazhki/) не мають замка і втримуються на місці за рахунок власної ваги, збалансованої підвісами з обох боків.
  5. Французький замок часто обирають для дітей. Він має нижнє розташування, легко закривається.
  6. Кафи – це сережки без застібки, які одягаються на вушну раковину.
  7. Замок-петля менш відомий, але добре зарекомендував себе для важчих прикрас, поширених в Києві.
  8. Сережки для пірсингу теж часто декоровані кульками і обираються залежно від бажаного місця проколу.

Та крім основних рис, сережки виділяються і дизайном. Для багатьох жінок це не менш важливо. І саме такі дрібниці допомагають обрати вдалий подарунок, враховуючи всі вподобання близької людини. Швидко, доступно і екологічно – ось девіз, під яким виготовляються сучасні аксесуари.

Золоті сережки кульки в Україні

Здавалося б, що ще потрібно для прикрас в такому виконанні? А як щодо вставок? Ювелірне каміння може вкривати саму кульку або розміщуватися поряд, створюючи незабутнє враження своєю грою світла:

  • діамант – королівський камінь, який підіймає сережки на вершину елегантності,
  • перлина може відігравати роль кульки, як кулона сережки
  • фіаніт доступна вставка, має різну форму та кольори,
  • сапфір яскраво доповнює сережки у вигляді кульок,
  • агат – темний камінь з особливим ефектом,
  • опал з цікавими переливами відтінків цінують власниці світлих очей,
  • циркон прозорий, тому добре поєднується з золотом в будь-якому сплаві,
  • емаль теж експериментує з формою і забарвленням.

Кулясті сережки дуже поширені, однак теж мають певну залежність від рис зовнішності, яку необхідно врахувати. Власницям круглого обличчя варто ставитися до них з обережністю, або обирати моделі, які мають видовжені елементи.

Маленькі кульки пасуватимуть майже всім, а більш масивні створені для вечірнього образу, часто втілюють оригінальні ідеї чи поєднання з різними матеріалами. Сережки зі вставками або іншими особливостями дизайну можна одягати і в офіс, дотримуючись визначених в дрес-коді кольорів.

  1. Мінімалізм демонструють всесвітньо відомі сережки в стилі Діор (Dior). Зазвичай це гвіздки з кульками на обох кінцях прикраси.
  2. Візерунки можуть вкривати різні частини ювелірних виробів.
  3. Алмазна грань дозволить кулькам набути сяючого вигляду без використання вставок.
  4. Ланцюжки найчастіше зустрічаються в сережках-протяжках.
  5. Глянцеві кульки створені для молодіжних прикрас.
  6. Ажурні елементи демонструють ювелірну майстерність.
  7. Кульки з каміння (одного круглого чи вкриті багатьма дрібними) популярні в святкових сережках.
  8. Композиція з кульок – ще одне цікаве рішення, такі прикраси виглядають наче гроно ягід.
  9. Кулька в круглій оправі, часто доповненій вставками, стає центральною частиною сережок.
  10. Кулька-підвіска може поєднуватися з найрізноманітнішими варіантами застібок.

Які б сережки не зацікавили – їх легко відшукати в ювелірному магазині «Золотий Стандарт» (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/). Та ще й за доступними цінами, коли відбуються тематичні акції. Оплата та доставка теж має широкий діапазон способів, серед яких кожен підбере той, який точно підходить. Всі необхідні документи та підтримка менеджерів дозволить зробити вдалу покупку з будь-якого куточку країни.